Granny's Five-Flavor Pound Cake - Carla Hall
Vật liệu:
• 3 cups all-purpose flour (plus more for pan)
• 1 teaspoon baking soda
• 1 teaspoon salt
• 8 tablespoons unsalted butter (cut into tablespoons, at room temperature, plus more for greasing pan)
• 2 1/2 cups sugar
• 4 large eggs (at room temperature)
• 2 cups sour cream (at room temperature)
• 1 teaspoon vanilla extract
• 1 teaspoon rum extract
• 1 teaspoon coconut extract
• 1 teaspoon lemon extract
• 1 teaspoon almond extract
• 1 cup powdered sugar
• 2 tablespoons lemon juice (plus the zest of half a lemon)
• 1 teaspoon vanilla extract
• 1/4 teaspoon salt
Cách làm:
• Mở lò nướng ở 325 độ F
• Thoa dầu (butter) lên khuôn bánh 10 - cup Bundt
• Trong mỘt tô riêng, cho 3 cups bột , cho baking soda & muối vô luôn
• Dùng máy đánh nhẹ , cho thêm cream the bơ, đường . Cho máy chạy nhanh thêm chút nữa , để ý khi bột nổi lên , dánh thếm khoảng 3 phút nữa , rồi ngừng. Sau đó cho trứng vô đánh luôn
Mong vui lòng xem thêm video, mít ngồi dịch mệt quá . Video chỉ rất là dễ giống như Tú Anh chỉ vậy .
Code:
http://abc.go.com/shows/the-chew/recipes/grannys-five-flavor-pound-cake-carla-hall